Kalender

Evenemang


ÅRSMÖTE 2022-05-03 18:00

Föreningen kallar medlemmarna till årsmöte den 3 maj 2022, kl 18:00, i Polhemskolans aula, Trollebergsvägen 41, Lund.

Vi ber er att anmäla ert deltagande senast 30 april 2021 till hojeadalen@gmail.com . Varsågod se agendan och handlingarna (ekonomisk berättelse , revisionsberättelse , verksamhetsberättelse , verksamhetsplan) för mer information.

Efter årsmötet har vi bjudit politiker och allmänheten till ett möte med diskussion om Höjeådalens framtid. Ni som har meddelat oss en mailadress får kallelsen även via epost.

Väl mött!

Styrelsen


ÅRSMÖTE 2021-08-26 18:30

Föreningen kallar medlemmarna till årsmöte den 26/8, kl 18:30, utomhus vid Fågelskådartorn, var förlängning av Högbovägen träffar på Höjeåvägen i 227 60 Lund (karta). OBS: Mötet hålls under beaktande av Folkhälsomyndighetens rekommendationer för minskad smittspridning för coronavirus. Vi ber er att anmäla ert deltagande senast 25:e augusti 2021 till hojeadalen@gmail.com . Varsågod se agendan för mer information.

Den 17. Juli mättes historisk högt vattennivå i Höje å vid nivåmätstationen E6 Kannik nedströms från Värpinge. Vad kan förväntas hända med Höje ås vattennivå och vattenkvalitet i framtiden, beroende på vilka förändringar sker i området? Hur jobbar vattenrådet med att skapa värdefulla miljöer för djur och människor i Höjeådalen? Varför är Höje ås vattenråd "Sveriges ledande vattenråd"?

Svar på dessa och dina egna frågor kan du som medlem få av Karl Asp från Höje ås vattenråd, som presenterar vattenrådets verksamhet i samband med årsmötet. Se gärna även den bifogade broschyren för en liten introduktion till vattenrådets arbete. Ni som har meddelat oss en mailadress får kallelsen även via epost.

Väl mött!

Styrelsen